"Ti lutaš bebo, skrenuo si s puta bebo", rekao je šef poslaničke grupe Ne davimo Beograd predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, tokom sednice o Kosovu i Metohiji, aludirajući na to da je preuzeo sve poluge moći.

U Skupštini Srbije Aleksandar Vučić danas podnosi izveštaj Vlade Srbije o pregovorima s Prištinom.

Tim povodom je Radomir Lazović kao predsednik poslaničke grupe Ne davimo Beograd rekao:

Pročitajte još...

„Danas se pred Narodnom Skupštinom nalazi izveštaj vlade čija premijerka za dva svoja mandata nijednom nije otišla da vidi kako žive oni s čijim se sudbinama igra i životima trguje. Trebalo je da dobije treći mandat kako bi se naterala da ode jednom da poseti ove ljude. Danas ovaj izveštaj vlade brani predsednik, čovek koji je inače uzurpirao sve poluge moći u društvu, pa ne treba da čudi što je preuzeo posao premijerke, a prepreka mu nije ni poslovnik. On predviđa posebnu sednicu, ali ili za obraćanje predsednika ili za podnošenje izveštaja vlade, što treba da radi premijerka, pa se pitam kakav je ovo format“, rekao je Lazović i dodao:

„Izgleda da ne može da se odluči da li je predsednik, premijer, predsednik mesne zajednice i kao što stih jedne popularne pesme kaže „ti lutaš bebo, skrenuo si s puta bebo“. Mi smo kao društvo skrenuli s puta“, poručio je Lazović predsedniku Srbije.

Vučić je odgovorio:

„Ti lutaš Bebo, skrenuo si s puta bebo….Ja vam čestitam na tome, to je, rekao bih, nešto što će ući u anale Skupštine – da u raspravi o KiM ljudi slušaju o tome: „Ti lutaš bebo, skrenuo si s puta bebo’. Ja mislim da je to najviši stepen odgovornosti koji ste mogli da pokažete baš u raspravi oko KiM. Niti sam beba, niti lutam, već imam svoju politiku. A što se tiče vas, vaša politika je loša, ni malo nije naivna, ni nevina, već je veoma opasna po interese Srbije, zato što bi vi našu zemlju ostavili bez struje i rudare bez posla ostavili“, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Lazoviću isključili mikrofon u skupštini kada je pomenuo video sa naplatne rampe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare