Foto: Arhiva

Komentarišući izjavu Gorana Vesića u kojoj Incijativu "Ne davimo Beograd" naziva "bandom i sektom" zbog kritika koju je ta organizacija iznela povodom izgradnje Nacionalnog stadiona, aktivista NDMBGD Radomir Lazović istakao da se "Beograd raspada pod kriminalnom vlašću Gorana Vesića", te da iza njega ostaju isključivo štetočinski tragovi.

„Vesićeve laži i uvrede ne mogu da sakriju da se Beograd, pod njegovom kriminalnom vlašću, raspada. On nema nikakve argumente, niti odbranu od kritika koje iznosi Ne davimo Beograd, i zato nas napada, a lažima i uvredama pokušava da skrene pažnju sa problema grada na koje ukazujemo“, kaže Lazović za Nova.rs i dodaje da je svima jasno koliko je gradska vlast nesposobna i koliku štetu pravi Beograđanima.

PROČITAJTE JOŠ...

„Na sve strane vidimo njegove štetočinake tragove. Od neuspele rasprodaje gradskih simbola, Sava centra i Beograđanke, preko planiranja seče šume na Košutnjaku, otimanja obala reka. Setimo se i novogodišnje rasvete, kolapsa saobraćaja i sve lošijeg javnog prevoza, izgradnje katastrofalne spalionice u Vinči, promena imena ulica i korupcionaških, preskupih i diletantski urađenih rekonstrukcija trgova i ulica, uništavanja kulturno istorijskih spomenika i rasipanja javnih sredstava na muzičku fontanu. Toliko je štetnih projekata na listi Vesićeve destrukcije grada i to ljudi jako dobro vide. Mislim da je vreme da oslobodimo Beograd iz naprednjačkih-klijentelistickih kandži i da vidimo leđa i Vesiću i njegovoj ekipi“, poručio je Lazović.

Podsetimo, ranije danas je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić opisao Incijativu Ne davimo Beograd kao „bandu i sektu“, zbog njihovih kritika iznetih povodom ideje da se gradi Nacionalni stadion.

„Mogućnost da banda okupljena oko grupe građana koja se sebe naziva ‘Ne davimo Beograd’ dobija prostor u medijima govori o tome koliko je Srbija demokratska i slobodna država. U svakoj drugoj zemlji ove neznalice bi tretitali kao sektaše koji propovedaju kako je zemlja ravna ploča“, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svojoj Fejsbuk stranici.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare