Radomir Lazović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Šef odborničke grupe "Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd, MORAMO", Radomir Lazović ocenio je danas da je ignorisanje, izbegavanje i bežanje od odgovornosti jedini način kako SNS može da odgovori na konkretna pitanja.

„Za skupštinskom govornicom postavio sam pitanje o odgovornosti bivše premijerke za tešku situaciju u zemlji, veliki rast cena, a posebno višegodišnji rast cena hrane koji je ove godine 16% i koji pogađa najsiromašnije. Postavio sam pitanje o odgovornosti vlasti za dvocifrenu inflaciju i činjenicu da svaki peti građanin u Srbiji živi ispod granica siromaštva, dakle 1,4 miliona ljudi. Postavio sam i pitanje zašto nam godišnje umre oko 15.000 ljudi zbog zagađenja vazduha“, rekao je Lazović a povodom nedoličnih napada Ane Brnabić.

To su sve pitanja, i mnoga druga, koja interesuju građane, a Ana Brnabić, umesto da odgovori, vreme za govornicom je iskoristila, odnosno potrošila, da iznese besmislice o tome kako joj ova pitanja postavlja Viola fon Kramon, rekao je on.

„To je jedini način kako SNS može da odgovori na konkretna pitanja. Ignorisanjem, izbegavanjem i bežanjem od odgovornosti, ali nekad i nasiljem kao što je to bilo u Novom Sadu kada su prebijali ljude koji postavljaju pitanja o razvoju svog grada“, zaključio je Radomir Lazović.

Brnabić je prethodno danas u Skupštini Srbije rekla da je koaliciju kojoj pripada Lazović napravila Viola fon Kramon i da ih je „ugurala u parlament“.

BONUS VIDEO: Sukob Brnabićke i Lazovića u Skupštini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare