Poslanik "Ne davimo Beograd" Radomir Lazović govorio je o Vladimiru Orliću, rekavši da je on "ubio svaki dijalog", kao i da od premijerke Ane Brnabić očekuje veći apaluz za Orlića, s obzirom na to da je "on sakrio sve što je ona radila".

„Srbija je danas zemlja sa najvećim ekonomskim razlikama, u kojoj mala povlašćena grupa ljudi, uglavnom bliski SNS ima veliko bogatstvo, a obični ljudi zarađuju nedovoljno da prehrane porodice“, rekao je Lazović i dodao da Orlić „uranjanjem“ u državne medije uvek pokušava nešto da sakrije.

Ana Brnabić je na to odgovorila da joj Lazović time čini veliku čast.

„Građani koji prate ovaj prenos pomisliće da ste vi opsednuti mnome, ali to nije tako – samo da objasnim. Dakle, pouzdano znam da je govor koji ste pročitali pre dva dana, lično pisala Viola Fon Kramon, tako da je Viola opsednuta mnome“, rekla je Brnabić.

PROČITAJTE JOŠ

Presedavajući Vladeta Janković je upozorio Brnabić da ne iznosi tako teške optužbe, ako za njih nema dokaze.

„Ne iznosim optužbe, iznosim činjenice. Tu koaliciju napravila je Viola Fon Kramon i to je javno rekla. Fon Kramon ih je ugurala u parlament, da bi im on pisala govore i pričala koga da napadnu“, rekla je Brnabić.

BONUS VIDEO: SKUPŠTINA JE PREKRŠILA ZAKON: Savo Manojlović upozorava da se Rio Tinto vraća, kupuju imovinu, vlast kuva javnost!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare