Branimir Kuzmanović. Foto: N1

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Branimir Kuzmanović izjavio je danas, odgovarajući na pitanja čitalaca dnevnog lista Danas, da je važno ponuditi konkretna rešenja za smanjenje korupcije u Beogradu, napominjući da je neophodno sarađivati sa građanima kako bi se obezbedila zdravija životna sredina.

Pročitajte još...

„To su metode koje se svim gradovima 21. veku danas sprovode, a Beograd poslednjih osam godina kaska za tim stvarima i nema implementiranih rešenja. Ovom gradu su potrebna rešenja koja će omogućiti bolji život građana – onkretna rešenja. To sprema Demokratska stranka, to sprema „BeDem tim“ u Beogradu. Naši stručnjaci su već počeli da rade i uskoro ćemo prezentovati neka od rešenja“, rekao je on.

Podsetimo, pre četiri dana u Parku na Slaviji održani su izbori za Gradski odbor Demokratske stranke Beograd, u kom je učestvovalo oko 170 delegata, a bio je prisutan i veliki broj gostiju. Za predsednika beogradskih demokrata izabran je Branimir Kuzmanović, a 40 demokrata našlo se u stalnom sastavu GO DS BG.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar