Vuk Jeremić
Vuk Jeremić Foto: N1

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da treba stati na put kriminalcima kako oni ne bi sutra bili "gospodari sudbine naše dece", saopštila je Narodna stranka.

„Ako ne budemo stali na put kriminalcima, ljudi poput Zvonka Veselinovića, Nikole Petrovića i Slaviše Kokeze će sutra biti gospodari sudbine naše dece“, rekao je Jeremić i dodao da je to još jedan od razloga zbog čega se Narodna stranka zalaže za revanšizam.

U intervjuu portalu Slavija-info, Jeremić je ponovio da „Milenijum tim“ kupuje hotele, a da je specijalnu bolnicu u Vranjskoj Banji kupio je za manje od dva miliona evra u junu 2020. godine, usred pandemije virusa korona. Neposredno nakon toga, bolnica biva izbrisana iz registra zdravstvenih ustanova – i to u trenutku kada se tražio krevet više za obolele od kovida u Pčinjskom okrugu.

Predsednik Narodne stranke je rekao da se povodom njegovih navoda o „Milenijum timu“ „nije desilo ništa“ osim što su mediji kada su preneli šta Narodna stranka priča o tome, dobili „bezobrazne astronomske tužbe od Milenijum tima, sa ciljem da budu ućutkani“.

Govoreći o pregovorima o izbornim uslovima, Jeremić je rekao da je „konzervativan u očekivanjima“ i naveo da je pretnja bojkotom jedini način da režim napravi kakve-takve ustupke u izbornim uslovima.

„Ne budemo li čvrsti u stavu da ćemo ponovo bojkotovati izbore ukoliko ne dođe do poboljšanja uslova, Vučić nam neće dati ništa. Narodna stranka je dala reč građanima da neće biti ikebana u Vučićevom imaginarijumu demokratije. Održali smo reč prošle godine, i opet ćemo“, rekao je Jeremić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare