Foto:EPA-EFE/ANDREJ ČUKIĆ

Novinari KRIK-a dobili su nove pretnje nakon što su, uz dodatna istaraživanja, preneli dva meseca star tekst italijanskog lista Republika u kome piše da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer jednog od trenutno najtraženijih srpskih fudbalera Dušana Vlahovića. Vlahović je preko Instagrama negirao navode medija, a to isto učinio je i predsednik Srbije.

Oni su demantovali našu priču, za sada se još niko nije obratio italijanskom listu, rekla je u Novom danu TV N1 novinarka KRIK-a Bojana Pavlović.

„Tako da ćemo mi sačekati zaista da vidimo u kom će to pravcu ići. Dakle, ispada da negde država i predstavnici države, i mediji koji su njima bliski, vode rat protiv nas, što je potpuno neosnovano u ovom slučaju, jer ovo zapravo i nije naša informacija, mi smo samo preneli“, istakla je Pavloavič.

Rekla je i da joj se čini da se stvara panika kada „naš prljav veš“ napusti granice Srbije i „o tome počne da se govorka u inostranstvu“.

PROČITAJTE JOŠ:

„E, onda tu negde već kreću paničniji ispadi, i to je ono što smo mogli da vidimo i juče. Oni su pokušali da urade jednu potpunu zamenu teza, čak je u nekom trenutku jedna neverovatna teorija zavere bila plasirana da smo zapravo mi bili ti koji smo italijanima dali tu informaciju, pa su onda oni preneli, što je zaista nepojmljivo. Hvala njima što smatraju da mi imamo toliko uticaja, ali nažalost nemamo“, kazala je Pavlović.

Utisak nedelje Bojana Pavlovic
Bojana Pavlović gošća emisije Utisak nedelje Foto:Ivan Dinić/Nova S

Podsetimo, italijanski list „La Republika“ objavio je da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, a navode iz tog teksta juče je preneo i beogradski portal KRIK.

KRIK je, međutim, kontaktirao agenciju koja zastupa Vlahovića i u kojoj su im rekli da su neistiniti navodi italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa fudbalerom.

Iz kabineta predsednika za KRIK su rekli da ne isključuju tužbu protiv italijanskog lista, dok je sam Vučić na konferenciji za novinare demantovao da mu je sin fudbalski menadžer.

BONUS VIDEO: Stevan Dojčinović, glavni i odgovorni urednik KRIK-a

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar