Vladimir Kovačević Skupština objedinjavanja Pokreta "Da se struka pita" (D2SP) i Nove stranke Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

"Bilo ko da je doveden u vezu sa tako teškim optužbama kakve smo čuli na račun direktora BIA Aleksandra Vulina, mora trenutno biti sklonjen sa javnih funkcija, prvo zarad mentalnog zdravlja nacije, a onda i mnogih drugih razloga od kojih je najvažniji bezbednosni", izjavio je danas Vladimir Kovačević, predsednik Nove - Da se struka pita (Nova D2SP).

„Neko nad čijim imenom stoji sumnja da se bavio kriminalom, da je upleten u korupcione afere, zloupotrebu javne funkcije, da je omogućio šverc oružja Slobodanu Tešiću, da je umešan u šverc droge, sa makar malo obraza odmah bi se sam povukao sa funkcije koju obavlja. Naročito ako voli svoju Srbiju i njene građane, jer u suprotnom nas mogu sve naše komšije, baš zbog njega, slobodno nazvati Kolumbijom u srcu Evrope“, rekao je Kovačević.

Kovačević navodi da ako je Vulin do sada bio na vrhu ledenog brega obmana, laži i kriminala, od danas taj breg treba da pada i svi građani Srbije moraju u tome da sudeluju i pomognu svojim saznanjima, ako ih imaju, u čišćenju svih onih koji su u ovakvoj ujdurmi učestvovali.

„Čini nam se da gotovo svakoga dana imamo suočavanje sa gorkim istinama zbog kojih pošten narod ni u jednoj zemlji sveta ne može mirno da spava“, kazao je predsednik Nove D2SP.

Kovačević ističe da su nam hitno potrebni sveopšti izbori, detaljno češćenje od ljudi koji su nam kontaminirali živote i izvitoperili osnove za dobru budućnost naše dece.

„Narod je odavno prepoznao šta ne valja, mnogo pre Amerikanaca, zbog toga je i izašao na proteste. Život uvek pobedi, pa se tome nadamo i ovog puta svi mi u Novoj – Da se struka pita“, zaključio je Kovačević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar