Foto:Nenad Mihajlovic

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Bojan Kostreš pozvao je građane da masovno izađu na izbore 17. decembra i svojim glasom podrže Vojvođane, koji se nalaze pod brojem 13 na izborima za pokrajinsku skupštinu.

„Vojvođani – LSV su jedina politička opcija koja se bavi problemima Vojvodine. Zahvaljujući nama, sve Vojvođanke i Vojvođani koji žele promene imaju za koga da glasaju sigurni da će se glas Vojvodine čuti. Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji. Glas za Vojvođane doprineće očuvanju vojvođanskog načina života i boljem životu u Vojvodini. Zato pozivam sve Vojvođane da izađu na izbore, ne sami, nego sa članovima porodica, komšijama i projateljima, i da glasaju za bolji život u Vojvodini,“ poručio je prvi na listi Vojvođana Bojan Kostreš.

I dodao da se na ovim izborima svi trude da sakriju Vojvodinu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Borba za Vojvodinu mnogima je samo borba za još nešto fotelja. Nakon 17. decembra Vojvođani LSV spremni su da stanu na čelo Vojvodine. A to ne znači biti u fotelji, nego na traktoru i barikadama, u selima Vojvodine gde je potreban lekar i apotekar, na sajmovima širom sveta i aktivno u Briselu, Berlinu i čitavoj Evropi kako bi obezbedili što više posla za mlade da bi ostali ovde. Vojvođani na izbore ne idu po tuđe. Idemo po svoje, na ravne časti sa Beogradom. A to znači pobeda,“ zaključio je Kostreš.

Kandidati izborne liste Vojvođani posetili su juče Južni Banat i razgovarali sa građanima Šušare i Vršca. Okupljenima su se obratili prvi na izbornoj listi Vojvođana Bojan Kostreš, kao i kandidati za pokrajinske poslanike Bojana Begović, Marija Miljkov i Aleksandar Marton.

Oni su govorili o predizbornom programu Vojvođana „Na ravne časti“ i ukazali na brojne probleme, ali i predložili rešenja u oblasti decentralizacije, ekonomije, poljoprivrede, infrastrukture, obrazovanja, politike prema mladima.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar