Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je konstitutivnu sednicu gradskog parlamenta za subotu, 11. jun, u 10 časova, saopšteno je iz Gradske uprave.

Na dnevnom redu sednice je izbor Verifikacionog odbora za potvrđivanje mandata i potvrđivanje mandata odbornika Skupštine Grada Beograda, izbor predsednika Skupštine Grada Beograda i izbor zamenika predsednika Skupštine Grada Beograda, navodi se u saopštenju.

Na sednici će se, kako se dodaje, odlučivati i o Predlogu rešenja o razrešenju sekretara Skupštine Grada Beograda, Predlogu rešenja o razrešenju zamenika sekretara Skupštine Grada Beograda, Predlogu rešenja o postavljenju sekretara Skupštine Grada Beograda, Predlogu rešenja o postavljenju zamenika sekretara Skupštine Grada Beograda, kao i o Predlogu rešenja o izboru članova administrativno – mandatne komisije.

Кonstitutivnom sednicom Skupštine grada, do izbora predsednika Skupštine, u skladu sa Zakonom o lokalnim izborima i Poslovnikom Skupštine grada Beograda, predsedavaće najstariji odbornik, stoji u saopštenju.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar