Koaliciji NADA pristupila još četiri udruženja

Politika 25. avg. 202110:01
Podeli:
Medju nama Milos Jovanovic
Miloš Jovanović Foto:Nova S

Кoalicija NADA, koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije, Demokratska stranka Srbije i 19 udruženja građana, pokreta i stranaka, saopštila je danas da su joj pristupila još četiri udruženja, Srpska narodna obnova iz Beograda, Voja Tankosić iz Valjeva, Goran Dačić- za rodna sela naše opštine iz Malog Crnića i Tradicija srpskog naroda iz Šapca.

Na zajedničkom sastanku, predstavnici POКS i DSS zahvalili su ovim udruženjima na podršci i predvideli da je pred njima vrlo težak period kada će se pojačati pritisci Zapada na Srbiju da prizna Кosovo.

„Moramo biti jedinstveni i pokazati čvrstinu da prihvatamo samo silu zakona, ali ne i zakon sile“, ističe se u saopštenju.

„Jedan od prioriteta naše koalicije je odbrana srpskih nacionalnih interesa na Кosovu i Metohiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i svuda gde Srbi žive, na osnovu važećih i obavezujućih pravnih dokumenata unutrašnjeg i međunarodnog prava, Ustava Republike Srbije, Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN i Dejtonskog sporazuma čiji je Republika Srbija garant i potpisnik“, navedeno je u saopštenju Koalicije NADA.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar