ZLF

Nosioci liste i aktivisti stranaka koalicije Biramo Zemun su danas predali potpise podrške građana za listu „Biramo Zemun“ koja izlazi na lokalne izbore u ovoj beogradskoj opštini.

Svečanoj povorci koja se kretala opere Madlenijanum, kroz Gospodsku ulicu do zgrade opštine Zemun, prisustvovali si u narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije „Biramo Beograd“ Dobrica Veselinović i narodni poslanik Pavle Grbović, lider Pokreta slobodnih građana.

Larisa Ilijin, kandidatkinja koalicije Biramo Zemun za mesto predsednice opštine se ispred opštine Zemun zahvalila svim građanima koji su i pored pritisaka svojim potpisima dali podršku listi Biramo Zemun.

PROČITAJ JOŠ:

„Biramo da vratimo demokratiju u naš grad, da Zemunci i Zemunke ponovo imaju moć odlučivanja. Na listi imamo stručne ljude koji imaju znanja i volje da reše probleme sa kojima se suočavaju stanovnici Zemuna. Od pitanja saobraćaja, unapređenja životne sredine do urbanističkih problema, zdravstva i obrazovanja. Biramo borbu i biramo da zajedno sa našim sugrađanima u budućnosti radimo na poboljšanju života u Zemunu“, izjavila je Ilijin.

Koaliciju Biramo Zemun čine Zeleno-levi front, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak, Novo lice Srbije i Politička platforma Solidarnost.

Izborna komisija gradske opštine Zemun ima 48 sati da se izjasni o valjanosti dokumentacije koju je predala koalicija Biramo Zemun i potvrdi listu sa 57 kandidata i kandidatkinja za opštinske odbornike i odbornice.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar