Da li je moguće da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić iskoristio resurse Grada za asfaltiranje puta ispred svog imanja na Kosmaju, dok ostatak puta za građane ostaje zapušten i neobnovljen, navodi u saopštenju Stranka slobode i pravde.

„Gradonačelnik, kako sam za sebe kaže, prvi među jednakima, je zaboravio da on služi građanima Beograda, a ne samo i jedino svojoj malenkosti. Prvo je nelegalno zidao na opštini gde je bio predsednik, a da niko nije slao inspekciju da zatvori gradilište. Onda, kada je postao gradonačelnik, nelegalno ozakonjuje svoju vilu na Bežaniji, iako građani Beograda više od decenije ne mogu da dobiju zakonitu legalizaciju“, saopštio je SSP.

Foto: SSP Beograd

Kako se dalje navodi, Šapić je posle toga aslfaltirao ispred svoje „nelegalne i nezakonito legalizovane vile, a po svemu sudeći je asfaltirao ispred svog porodičnog imanja“.

Foto: SSP Beograd

„Jasno je da je Šapić za svoje potrebe asfaltirao put na račun Beograđana, a oni će mu trasirati put u jednom pravcu na sledećim izborima. Tamo i gde zaslužuje, u početak puta ka političkoj penziji“, piše u saopštenju.

SSP navodi da je ipak pitanje da li  SNS vlast ima hrabrosti da raspiše beogradske izbore koje su obećali građanima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare