Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, N1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović današnju konferenciju za novinare iskoristio je i da odgovori na "provokacije" koje prethodnih nedelja stižu od njegovog partijskog kolege Vladimira Đukanovića. Dobili smo štur odgovor, koji najviše izražava zbunjenost ministra.

Najpre je Đukanović na društvenim mrežama osuo paljbu po Stefanoviću:

„Hm, nije mi jasan dr Nebojša Stefanović. Sutra je predsedništvo stranke. Zar nije logično da u sedištu stranke održi konferenciju za štampu, a ne da optužbe na njegov račun demantuje tako što zloupotrebljava Dom Vojske Srbije. Vojska Srbije nema nikakve veze sa onim što se odnosi na njegov privatni život i šta je nekada radio ili nije radio“, napisao je sinoć Đukanović na Fejsbuku.

Prethodno, upravo je Đukanović bio taj koji je razgovarao u svojoj emisiji sa Ilijom Milačićem, bivšim načelnikom UKP za Beograd, kada je MIačić optužio Stefanovića da je mnogo pre hapšenja Belivukove grupe znaop za ubistva. Stefanović se, na kraju današnje konferencije, kratko osvrnuo i na intervjue koje prethodnih nedelja objavljuje Vladimir Đukanović.

„Ne mogu da pređem preko toga. Ne znam na osnovu čega jedan pravnik i član Visokog saveta sudstva ima ideju da izriče ovako teške optužbe. Đukanović nije običan novinar i ne može da doprinese istini. Zašto to radi – pitanje je za njega“, rekao je ministar.

BONUS VIDEO: Stefanovićeva konferencija – odgovori na slučajeve Jovanjica i Belivuk

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar