Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell, EPA/EFE, Starsport

Osnivač Fondacije "Kapetan Dragan" i osuđeni ratni zločinac Dragan Vasiljković nedavno je javno, gostujući u emisji BalkanInfo, izjavio da je od Danila Vučića i navijača Crvene Zvezde dobio 30.000 evra. U vreći para. Samo nekoliko dana kasnije, sazvao je konferenciju na kojoj je negirao sopstvenu izjavu.

On je kako prenosi Beta rekao da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić jedini član te porodice koga je „ikada igde“ upoznao i to na dočeku posle izlaska iz hrvatskog zatvora.

On je kako je objasnio bio deo delegacije koja ga je sačekala po izlasku iz zatvora.

„U ime nekoliko hiljada Srba, dobrim delom navijača Crvene zvezde, hteli su da naprave veliki doček kakav dolikuje njihovom heroju jer ja sam za mnoge Srbe ipak heroj a mogu biti ratni zločinac samo za srbomrsce i izdajnike“, kazao je Vasiljković na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je zatim prokomentarisao vest koja je objavljena na osnovu njegove izjave da je od sina predsednika Aleksandra Vučića i navijača Zvezde dobio veliku sumu novca rekao: „To je toliko tipično za izdajnike“.

Vasiljković je međutim sasvim drugačije taj doček opisao u emisiji BalkanInfo.

Naime, Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, osuđeni ratni zločinac i pokretač sramne peticije da se oslobodi Zvezdan Jovanović, ubica Zorana Đinđića, priznao je da od navijača Crvene zvezde, među kojima je bio i Danilo Vučić, sin Aleksandra Vučića, dobio tridesetak hiljada dolara, kao i ključeve od automobila, odnosno ključ za stan od 45 kvadrata.

„Okupili su se neki Srbi koje ne poznajem, skupili su vreću para, koju su mi dali na granici. Dali su mi 30-ak hiljada dolara, ključeve od automobila i ključeve od stana od 45 kvadrata. To nije bilo iz budžeta, da se razumemo. Tu su učestvovali sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zvezdini navijači… To su stvarno patriote. Svakog od njih koji su tamo bili možete da pogledate pravo u oči i u njima vidite pravog rodoljuba. Hvala im puno za to“, rekao je Vasiljković, pa dodao:

„Rekli su mi: „Ovo ti je, kapetane, da imaš da kupiš novo odelo„. Stvarno me to dirnulo, nisam to očekivao“.

Bonus video: Janković: Novim zakonom razvija se korupcijska policija i štiti zloupotreba političke moći

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare