Bratislav Jugovic
Bratislav Jugović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Nakon što je poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Jugović, u prilogu na TV Nova S, izneo da bi gradonačelnik Čačka Milun Todorović postavio behaton i na Dom kulture u tom gradu, "rat" među naprednjacima ne prestaje. Danas se saopštenjem oglasio narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS Dušan Radojević ocenivši da njegov kolega iz prethodnog saziva republičkog parlamenta Bratislav Jugović priprema transfer u drugu političku organizaciju.

Što se tiče postupaka Bratislava Jugovića, i njegovih konstatnih napada na naprednjake, Radojević kaže da ga to ne iznenađuje.

„On voli pažnju, voli da kontrira, ali ne voli da radi. Lako je klevetati i vređati, a mnogo teže je raditi i stvarati. Očigledno, Jugović je izabrao lakši put. Jedino me iznenađuje to da je izabrao da preleti u našu stranku, jer ako voli blato i prašinu, onda je na pogrešnom mestu. Ja se nadam da će u nekoj narednoj stranci, u koju bude otišao, pronaći nekog ko voli blato i prašinu, jer se po njegovim nastupima u medijima vidi da je transfer pri kraju“, zaključio je Radojević.

Sa druge strane, Bratislav Jugović kaže za Nova.rs da ne vidi da je njegov stranački kolega bio spreman da brani porodicu Aleksandra Vučića, koliko je spreman da osporava njegovu izjavu.

„Meštani sela iz kojeg potiče gradonačelnik Čačka maštaju da im se obnovi razvaljen put. Ja mogu da kritikujem koga god hoću, obzirom da sam nebrojeno puta ulazio i u sukob sa opozicijom koja se obrušavala na porodicu predsednika. Koliko je to puta učinio Dušan Radojević“, zapitao je Jugović u izjavi za naš portal.

Komentarišući navode Jugovića da bi gradonačelnik Čačka Milun Todorović, inače član SNS, postavio behaton i na Dom kulture u tom gradu, a koji su i bili povod za reagovanje naprednjaka, Radojević je stao u odbranu prvog čoveka grada na Moravi, napominjujući da su „izbori prošli, da su građani dali svoj sud, ali da opozicija očigledno nije razumela glas naroda“.

„Niko ne može da ospori da se u Čačku radi i gradi na sve strane. Rezultati su vidljivi, dela govore, a mi ponovo slušamo priču kako je loše to što smo uredili Gradsku plažu, bedem, šetalište, Gradsku rupu… smeta im behaton, a nije im smetalo blato, prašina i lom“, naveo je Radojević, dodajući da bi građani trebalo da znaju da je svaka aktivnost, pa i infrastrukturna, planirana budžetom grada i o njoj su odlučivali odbornici, a pitali su se i građani putem ankete.

„To govorim zbog onih politikanata koji nam spočitavaju da nešto radimo tajno. Budžet grada je transparentan i dostupan građanima u svakom momentu. Nama je bitno da to građani vide i znaju, a to su nam pokazali na ovim izborima gde smo zajedno ostvarili veliku pobedu“, naveo je Radojević povodom navoda svog kolege naprednjaka Bratislava Jugovića.

BONUS VIDEO: Jugović se osvrnuo na torturu nad Nebojšom Stefanovićem: To je za respekt

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar