Uskršnje izdanje podkasta od kog nema ko nije odlepio "Dobar loš zao" je pred vama! Prvi deo emisije Nenad Kulačin i Marko Vidojković posvetili su vanrednim beogradskim izborima koje je Đilas tražio, a Vučić mu ih dao. Nezaobilazno je bilo i naslađivanje predsednikovim mukama da zadrži zadnjicu na dve stolice, u čemu je trebalo da mu pomogne i defilovanje Z ekipe po beogradskim ulicama. Posebna poslastica je analiza hapšenja Darka Šarića i maštanje o predstojećim hapšenjima.

Ono zbog čega će ova epizoda DLZ postati istorijska je gost – član Glavnog odbora SNS, Bratislav Jugović, „jedini normalan među 700.000 članova ove organizacije“, kažu autori DLZ, a on tvrdi da ih ima još. Razgovor je sve vreme bio glasan, polemičan i pun uletanja u reč, a crvene linije pristojne komunikacije pređene su svega nekoliko puta. Jugović je govorio o sankcijama Rusiji, evropskom putu Srbije, uvažavanju koje članstvo SNS gaji prema dr Nebojši Stefanoviću, a izjavio je da će odlazak Aleksandra Vučića sa čela SNS tu stranku značajno oslabiti, jer više neće biti njegovog imena na glasačkim listićima. Štaviše, Jugović tvrdi da na predstojećim lokalnim izborima u rodnom Čačku neće glasati za SNS.

U Magarećem kutku ćete slušati predavanje iz političke biologije o zunzarama, hijenama i usamljenom vuku.

DLZ, samo na našem portalu!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: Podcast DLZ i Ljubodrag Stojadinović – Početak kraja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare