Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Osnivač Centra za lokalnu samoupravu. Nikola Jovanović reagovao je na objavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića na Fejsbuku da se Jovanović, kada je izabran za odbornika u Skupštini Beograda, vozio gradskim prevozom da bi onda "kada je upoznao Đilasa, počeo da vozio rendž rover" i najavio tužbu protiv njega.

Била једном једна одборничка група. Нису долазили на седнице, али и данас редовно узимају дневнице. Био једном један шеф…

Posted by Горан Весић on Уторак, 01. децембар 2020.

„Imam dve loše vesti za Gorana Vesića. Prva je da ću ga tužiti za laž da posedujem džip čije je slike objavio, pa samim tim i da mi ga je bilo ko omogućio. Ali to je manje bitno. Druga je mnogo važnija. To je vest da ga Beograd neće. On je uzurpirao mesto gradonačelnika, a Beograđani ne trpe uzurpatore“, poručio je Jovanović zameniku gradonačelnika Beograda.

Nema lepše stvari, nego gradu u kome si rođen i odrastao, vratiti makar delić onoga što si od njega dobio. Ta misao me…

Posted by Nikola Jovanovic on Среда, 02. децембар 2020.

Jovanović, koji je bio odbornik i kasnije predsednik zajedničke opozicione grupe u Skupštini grada Beograda, ukazao je da je sa svojim kolegama odbornicima ogolio naprednjačku vlast u prestonici i dodao da se nada da je, kako kaže, makar delimično doprineo da se ponovo javi energija i nada.

Vesić, kako navodi Jovanović, pokušava da Beogradu oduzme karakter i duh, a Beograđani se uvek opiru skorojevićima.

Ističe i to da za sedam godina vlasti Vesić nije ostavio nijedan novi most, ugasio je železničku stanicu, naružio je i mučio naš grad, nijedno novo obdanište nije izgradio od faze formiranja parcele

„Beograd je bojkotovao njegove izbore ove godine u gradskim opštinama, a prvom narednom prilikom će ga poslati u prošlost. Džabe mu laži, uvrede i pakosti“, napisao je Jovanović na Fejsbuku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare