Posle izjave gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović amater, bivši odbornik u Skupštini Grada poručio je da je njemu čast da ga Šapić naziva amaterom i da su oni dva sveta.

„Nemojte da slušate mnogo Nikolu Jovanoviću, on je u poslu popriličan amater, bio je 10 godina kod Vuka Jeremića, a onda je osnovano u APR Centar za lokalnu samoupravu. On čovek nema pojma o lokalnoj samoupravi, a naročito o tome kako funkcioniše sistem. Vidim da mu neko dotura informacije, ali izgleda da slabo plaća taj izvor jer mu daje loše informacije. Barem da mu daje dobre informacije“, rekao je Šapić.

Nakon toga, usledio je i odgovor Jovanovića:

„Meni je čast kad me neko poput gospodina Šapića nazove amaterom. Ja ni ne očekujem da neko ko je kupovao diplome, zagrađivao ulicu u kojoj živi, obećavao nameštanje tendera i divlje dograđivao kuću, ceni međunarodne diplome, rad u Ujedinjenim nacijama, odbornički staž i stručnu organizaciju u kojoj on ne bi mogao ni za kvaku da se uhvati“, odgovorio je Jovanović.

On je dodao da su on i Šapić dva sveta.

Nikola Jovanović Foto: N1

„Jedino mi je čudno što me nije zvao amaterom i onda kad me zvao u opštinu Novi Beograd da me moli da ga kao šef odborniče grupe „Savez za Srbiju“ ne napadam što glasa zajedno sa SNS-om, jer ih on „prezire“ i radi to „samo zato što je primoran“, zaključuje on.

Sve informacije sa današnje sednice pratite u blogu uživo na Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar