Aleksandar Šapić i Mila Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Vesna Lalić/Nova.rs

Nakon što je gradonačelnik Aleksandar Šapić na sednici Skupštine Grada rekao šefici odborničke grupe "Pravac Evropa" Mili Popović da će joj doneti sliku iz bazena jer je tad izgledao bolje, ona je odgovorila da su mizogine i nepristojne izjave jedino što mu ostaje.

„Mila Popović mi je tražila autogram i ja ću sad da joj ga dam. Evo, za našu Milu od Ace Šapića. Dobila je autogram. Sliku nisam poneo, ali doneću. Može iz bazena, tad sam bolje izgledao“, rekao je Šapić na sednici Skupštine Grada. 

Nakon toga, u izjavi za Novu reagovala je i šefica odborničke grupe Mila Popović koja je za Nova rekla da su mizogine i nepristojen izjave jedino što mu ostaje.

„Da je ostao sportista možda bi mom sinu bilo drago da dobije autogram od proslavljenog vaterpoliste ali sada posle ovoga što je pokazao i uradio kao gradonačelnik njegov autogram sigurna sam ne treba nikome. Mizogine i nepristojne izjave su jedino što mu ostaje jer to je on, a to nije Beograd“, rekla je Popović za Novu i dodala:

„Mi od Aleksandra Šapića tražimo samo jedan potpis, onaj na papiru u čijem zaglavlju piše ostavka. I to traže stranke koje su dobile 70.000 glasova više nego liste koje su ga podržale u Skupštini. Kada se već priseća svoji sportskih dana, može da se priseti da je oko bazena znao da nastane haos zbog njegovih uvreda i bahatosti. Ali kada smo već kod sporta ostaje mi nejasno kako je čovek koji je nekada ima hrabrosti da šutne na gol u svakom finalu postao kukavica koja ne sme da izađe na izbore nego, produžava svoj mandat uvredama i napadima na žene, novinare, neistimišljenike, druge sportiste, umetnike … Tužan kraj“, zaključila je Popović.

Sve informacije sa današnjeg sednice pratite u blogu uživo na Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare