Foto: Screenshot/Tv Pink

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović optužio je bivšu vlast da je o rešenju kosovskog problema jedno pričala građanima, a drugo obećavala stranim zvaničnicima.

„Ja nisam u Vikiliksu, nisam srbovao po televizijama, a po ambasdama pričao drugu priču. To je radila kompletna bivša vlast i dobar deo sadašnje opozcije. I po tom pitanju imaju retrogradniji stav nego što ima sadašnja vlast“ izjavio je Jovanović u emisiji „Hit tvit“ na TV Pink.

Jovanović kaže da nema šta novo da kaže o kosovskom problemu, a da je po tom pitanju napravljeno mnogo grešaka.

„Promenio se odnos unutar Srbije prema ovom problemu, a ne stav Zapada. Kompletna prethodna vlast i 90 odsto današnje politike hteli su 2013. godine da podvale ovo pitanje, kako bi se aktuelna vlast na njemu saplela“ naveo je  lider LDP.

Govoreći o svom boravku u bolnici Jovanović je rekao da su lekari heroji koji daju sve od sebe i koji ne razmišljaju o ličnom zadovoljstvu, te da nije sve u politici.

„Naša nesrećna Srbija je namučena sa nama ovakvima kakvi smo. Ipak, nešto smo uradili i vlast, i deo opozicije koji nije saplitao, uradili su ljudi u bolnicama… Od Drugog svetskog rata nije napravljena bolnica u Srbiji i već 50 godina gledam nedovršeni KCS. Sada će se ta zgrada otvoriti i to je pobeda naše zemlje. Nismo se raspali, to je laž! To je laž jalove opozicije, koja je bila vlast i bila bi vlast i danas sa onima koji su sada na vlasti. Srbija je napravila te bolnice, a ne Vučić, ne Lončar! Otvaraju se fabrike, dolaze investicije, otvaramo se ka svetu, ali nije se ništa raspalo“ istakao je Jovanović.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar