Miloš Jovanović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da stranka nije deo vlasti u opštini Stari grad iako je podržala izbor predsednika skupštine te beogradske opštine iz redova Srpskog patriotskog saveza (SPAS) uz pomoć vladajuće Srpske napredne stranke (SNS).

„Nismo deo vlasti na Starom gradu i nećemo biti, odnosno svako ko bude napravio dogovor o ulasku u vlast sa SNS biće isključen iz stranke. Sve je toliko zatrovano, tendeciozno, da što god da uradite i kažete, bićete osuđeni“, rekao je Jovanović za današnje izdanje lista Danas.

PROČITAJTE JOŠ...

On je naveo i da je pitao stranačke kolege koje su podržale izbor Petrića za predsednika Skupštine opštine Stari grad zbog čega su to uradili, a da je kao odgovor dobio da je predloženi kandidat iz stranke Aleksandra Šapića „dobar momak“, da ga lično znaju, da je „dobar kadar za obavljanje funkcije“.

Jovanović je to rekao reagujući na izjavu bivšeg predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća, za ovaj list, koji je naveo da je „zanimljiv ulazak DSS u vlast na Starom gradu, dok Miloš Jovanović obilazi televizije i objašnjava kako je vreme da opozicija sedne za isti sto“.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (3)