Nikola Jovanović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je da ih je kontaktiralo više zaposlenih u beogradskom Javnom komunalnom preduzeću Parking servis, sa informacijom da je oko 10 odsto njihovih kolega angažovano u izbornoj kampanji Srpske napredne stranke, umesto da dolaze na posao.

Direktor organizacije Nikola Jovanović naveo je da se radi uglavnom o zaposlenima na određeno vreme, ugovorcima, ali i o jednom broju stalno zaposlenih radnika.

PROČITAJTE JOŠ:

„Parking servis je školski primer kako ne treba raditi i kako se javno preduzeće zloupotrebljava u stranačke svrhe. Direktor Andrija Čupković je koordinator vladajuće partije za gradske opštine Mladenovac, Grocku i Surčin, dok je izvršni direktor Miloš Petrović i zvanično predsednik odbora stranke na vlasti za Mladenovac, a ujedno i glavni organizator stranačkih aktivnosti zaposlenih u ovom javnom preduzeću“, stoji u izjavi Nikole Jovanovića.

Poručio je da Parking servis duguje gradskom budžetu 165 miliona dinara na osnovu neuplaćene dobiti, što je posebna sramota i apsolutno nedopustivo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar