Foto:Vesna Lalić

Potpredsednica DS-a Aleksandra Jerkov, koja će sutra biti saslušana u policiji, navodi za Nova.rs da je i dalje u neverici zbog krivične prijave koja je zbog navodnog falsifikovanja potpisa podneta protiv nje.

„Za 18 godina bavljenja politikom nijedan protivnik nije podneo krivičnu prijavu protiv mene. Doživela sam da me moj predsednik naziva kriminalcem i da svojim roditeljima objašnjavam da neću biti uhapšena. Oni su danas zabrinuti, ne zbog pretnji Vojislava Šešelja i SRS, već zbog toga što je predsednik moje stranke podneo krivičnu prijavu protiv mene“, rekla je Jerkov.

Ona je dodala da sve što je uradila – uradila je u korist Demokratske stranke, a poziv koji je dobila od policije nije želela da komentariše.

Podsećamo, Pravni tim DS podneo je krivične prijave protiv tri člana te stranke, a zbog falsifikovanja više potpisa koji su prikupljeni za sazivanje sednice Glavnog odbora za 17. maj.

Kako je ranije potvrđeno portalu Nova.rs, osim Jerkov nadležnom tužilaštvu prijave su podnete i protiv Predraga Spasojevića i Dejana Babarogića, koji su fizički predali potpise za sazivanje sednice Glavnog odbora stranke za 17. maj. U prijavi se navodi da su „napravili lažnu ili preinačili pravu ispravu u nameri da se takva isprava upotrebi kao prava“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare