Vuk Jeremić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik Narodne stranke i nosilac liste "Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" Vuk Jeremić izjavio je danas da niko ne može da dovede u pitanje da je ta stranka opozicija aktuelnoj vlasti i istakao da Narodna stranka sigurno "ne pravi bilo kakvu vrstu zakulisnih dogovora sa SNS-om".

„Nemaju svi na opozicionoj sceni takvu istoriju ponašanja kao Narodna stranka, pa da se dovodi u pitanje šta ćemo posle izbora, da li bismo mogli da odemo na neko kanabe ili da napravimo preletanje“, rekao je Jeremić Radio-televiziji Vojvodine.

Jeremić je istakao da će Narodna stranka posle izbora biti rukovođena isključivo političkim uverenjima za koje se zalaže u kampanji – odbacivanje „francusko-nemačkog“ plana za nezavisnost Kosova i Metohije, zabrana kopanja litijuma i promena sistema.

„Narodna stranka će dati ključan doprinos u promeni sistema, a promena sistema znači sve suprotno od onoga kako se danas upravlja državom“, rekao je Jeremić.

Jeremić je naveo da je poslednjih dana izložen žestokim napadima u javnosti da je „propagator malignog ruskog uticaja u Srbiji“.

„Moje mišljenje je da je vrhunac stranog malignog uticaja na Balkanu u novijoj istoriji bilo onih 78 dana bombardovanja Srbije osiromašenim uranijumom sa namerom da nam se otcepi deo teritorije“, rekao je Jeremić.

***

BONUS VIDEO – Kragujevčani se nadaju promeni vlasti na izvorima: Mala razlika između većine i opozicije u Kragujevcu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar