Foto: Kossev.info

Predsednik Opštinske izborne komisije u Severnoj Mitrovici Slobodan Dimitrijević izjavio je da su današnji lokalni izbori protekli bez većih problema, i da je, prema informacijama koje je dobio od Centralne izborne komisije, sve bilo u najboljem redu.

„Tačno u 19 časova zatvorena su sva biračka mesta u opštini Severna Mitrovica“, rekao je Dimitrijević i naveo da su posmatrači ocenili izborni proces uspešnim i profesionalno odrađenim, bez ijedne greške.

Dimitrijević je zahvalio građanima što su u velikom broju izašli na birališta i obavili svoju građansku dužnost i pored pandemije, kao i svima koji su učestvovali u izbornom procesu, preneo je Kosovo onlajn.

Naglasio je da su tokom izbornog procesa ispoštovane sve epidemiološke mere i da su dva mobilna kovid tima obavila svoj posao profesionalno.

„Ispoštovane su sve epidemiološke mere, imali smo dva mobilna tima koja su posetili građane zaražene kovidom, koji se nalaze u samoizolaciji i oni su obavili svoju građansku dužnost“, rekao je Dimitrijević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar