Foto: N1

Urednik nedeljnika Vreme Andrej Ivanji izjavio je danas za N1 da su nastupi najviših predstavnika vlasti, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, unapred isplanirani u dogovoru sa marketinškim stručnjacima i da predstavljaju svojevrsne performanse koji će trajati sve dok donose rezultate u održanju rejtinga ove vlasti.

„To su neki iskusni, dobri, sjajni marketinški likovi vrlo jasno izračunali i videli na uzorcima šta kakav efekat izaziva kod birača. Predstavnici ove vlasti koji smeju da govore javno, a nema ih mnogo, prosto se drže te matrice“, objasnio je Ivanji.

„Naravno da je smešno da se predsednik države izjašnjava o svakoj gluposti i da se ministra unutrašnjih poslova hvali kako je neki džeparoš uhvaćen“, ali on smatra očiglednim da taj marketinški pristup donosi rezultate.

„Dok bude donosio rezultate, bićemo svedoci tih performansa“, predvideo je Ivanji, koji tvrdi da postoje gotovo svakodnevna savetovanja unutar SNS sa marketinškim stručnjacima.

Kako je ilustrovao, „oni vrlo često prežvakavaju istu marketinšku misao, svi govore isto, to su iste rečenice, od samog vrha, do poslanika u Skupštini Srbije“.

„I to se radi sa razlogom da se predsedniku SNS, a onda i stranci održava rejting“, protumačio je Ivanji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare