van Ivanović i Simo Spasić Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Filip Krainčanić/Nova.rs

Rat se nastavlja.

Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora Kosova i Metohije nedavno je uputio pretnje voditelju Ivanu Ivanoviću, pomenuvši u njima i njegovu porodicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivanoviću je zamerio što ga je pomenuo u emisiji i „dao ga gde drži lanac kod zatvora Vučićevića“. U istim porukama je pomenuo i voditelje Zorana Kesića i Olju Bećković i naveo da su mu oni „uništili život“, da bi zatim Ivanoviću uputio najgnusnije pretnje.

Ivanović mu nije ostao dužan, te je uz objavljivanje pretnji dao i svoj komentar.

„Hej, Aleksandre Vučiću i Ana Brnabić, evo hoće vaš Simo Spasić da mi j**e ženu i ćerke. Čak i i ovu od dve godine. Ne znam da li je to OK u vašem svetu, mene brine. Pogotovo jer je osuđivani silovatelj. Ali kad god prijavim policiji, ništa se ne desi. Imate li neki savet“, upitao je Ivanović na Tviteru.

Simo je nakon objavljivanja spornih poruka nastavio sa uvredama, optuživši Ivanovića da „ruši državu Srbiju“ i poželeo mu da OVK (Oslobodilačka vojska Kosova) kidnapuje članove njegove porodice.

Ivan je i ove poruke objavio na Tviteru i najavio mu da će se pojaviti i u njegovoj emisiji.

„Da razjasnim nešto, odgovorio sam Simi na poruke. Nisam gutao to i ćutao. Odgovorio sam grubo i vulgarno. I zvao sam ga, ali je odbijao moj poziv. Nisam hteo da zatrpavam tviter sa deset poruka. Ali evo jedne, poslednje koju mi je malopre poslao. U njoj se vidi i šta sam ja njemu pisao“, napisao je voditelj. 

BONUS VIDEO: Veče sa Ivanom Ivanovićem: Gosti – Vlada i Bajka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar