Ispred kol centra Srpske napredne stranke u Beogradu, ekipa portala Nova.rs zatekla je i devojku koja se vidi na snimku CINS-a kako deli novac. Tvrdi da ne zna za bilo kakav kol centar i da je tu jer čeka drugaricu.

Nakon pisanja CINS-a da u Beogradu postoji kol centar Srpske napredne stranke, na adresi Viline vode, ekipa portala Nova rs. uputila se tamo. Kol centar i danas radi, ali kada su ugledali kamere naše redakcije ušli su u prostorije firme, svi osim jedne devojke i muškarca.

Devojka koju smo zatekli ispred objekta firme Prointer, gde se i nalazi kol centar SNS-a u Beogradu, pokušala je da izbegne kamere. Na pitanje da li zna za kol centar na toj adresi odgovorila je da ne zna i da je ona tu jer čeka drugaricu.

Da ipak zna za kol centar, ali i da učestvuje u njegovom radu dokazuje i snimak koji je CINS objavio. Naime devojka koju smo zatekli na CINS-ovom snimku deli novac za rad u kol centru.

PROČITAJTE JOŠ:

Ko je devojka sa snim(a)ka?

Devojka sa snimka zove se Ana Ćurić i potpredsednica je Centra za edukaciju i razvoj omladine Beograda.

Prema pisanjima CINS-a, u prostorijama te organizacije, koja se nalazi u ulici Ilije Garašanina, u centru Beograda, deljen je novac na ruke zaposlenima u kol centru.

U tekstu se dodaje da se članovi CEROB-a često hvale sastancima i akcijama koje realizuju sa državnim organima, a za to su dobijali milione kroz različite konkurse. Ta organizacija nema podnet finansijski izveštaj za prošlu godinu.

Foto:Aprintscreen/Arena premium

Podsećamo, CINS je danas objavio teks o kol centru Srpske napredne stranke u Beogradu u kom radi oko 350 ljudi, za koji su plaćeni tri hiljade dinara dnevno. Kol centar je smešten u sedištu firme Prointer koja je ranije povezivana sa bivšim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare