Pripadnik obezbeđenja SO Pećinci pokušao je da spreči poslanike Skupštine Srbije Srđana Milivojevića i Draganu Rakić iz Demokratske stranke da prisustvuju Javnoj raspravi u zgradi ove lokalne institucije.

Nakon kraće rasprave došlo je i do koškanja i naguravanja između člana obezbeđenja i Milivojevića, posle čega su poslanici DS-a prošli pored njega, vidi se na snimku, prenosi N1.

Pročitajte još...

„U Pećincima će se održati javna rasprava povodom plana Generalne regulacije naseljenog mesta Šimanovci. Čuveni Milorad Pantić Luki iz Pećinaca preko svojih ljudi iz opštine napravio je plan koji ima za cilj da ljudima koji mu nisu prodali najatraktivnije parcele koje su bile potencijalno veoma zanimljive za investitore, te parcele sada izuzme za izgradnju nepotrebnih saobraćajnica i zelenih površina. Na javnu raspravu su došli brojni ostećeni građani koji su uložili prigovore, i narodni poslanici Dragana Rakić i ja.Uz to, Milorad Pantić predviđa da samo on na svojim parcelama može da gradi poslovno stambene objekte, dok je na drugim parcelama moguće graditi samo stambene zgrade koje nisu interesantne u ovom naselju“, izjavio je Milivojević, a prenosi N1.

Komentari

Svi komentari (1)