Danilo Ikodinović i Nemanja Stajić
Danilo Ikodinović i Nemanja Stajić Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs/Printscreen/Tv Pink

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović komentarisao je na svom Tviter nalogu braću Novaka i Nemanju Stajića koji su poslednjih dana u žiži javnosti zbog poslova divlje gradnje i nelegalnih ozakonjenja u naselju Mirijevo u Beogradu.

Naime, Nemanja Stajić je načelnik Sekretarijata za poslove ozakonjenja objekata grada Beograda, dok je Novak po profesiji stečajni upravnik.

Javnost se za njih zainteresovala nakon pisanja BIRN-a i KRIK-a o nelegalno podignutom kompleksu zgrada, u vlasništvu Novaka Stajića, koji niče u Ulici Vlastimira Đuze Stojiljkovića u naselju Mirijevo III, dok je Nemanja Stajić često pominjan u medijima kao ključna osoba u lancu ozakonjivanja objekata privilegovanim pojedincima koji su zidali bez građevinskih dozvola u glavnom gradu.

Pored toga, braća Stajić su u decembru prošle godine sa još par naprednjaka provocirali i vređali građane prilikom blokade saobraćajnica u Beogradu zbog protivljenja iskopavanja litijuma i projekta Rio Tinto.

Ikodinović je upravo reagovao na tvit Udruženja građana Savski nasip koje je podsetilo kako je jedan od braće Stajić, Nemanja, tada provocirao Beograđane i da to treba upamtiti.

„Ta dva go*neta znam 10 godina. Kad sam ih upoznao nisu za kiflu imali, ali bukvalno! U poslednjih 5-6 godina su postali milioneri. U evrima milioneri. Hrabri uvek u grupi, kad su sami manji od makovog zrna. Možeš koliko hoćeš, ali ne i dokle hoćeš“, napisao je na svom tviter nalogu Ikodinović.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare