Srđan Milivojević Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U Skupštini Srbije se poslanici skrivaju ispod klupa, jer je to, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, jedini način da dobiju reč.

„Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću“, obratio se predsednik parlamenta Vladimir Orlić, što se može videti na snimku, a nakon toga je iz  skupštinske klupe iskočio poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević.

„E, tako sam vas čekao. Tu sam vas čekao“, rekao je Milivojević.

„Ja moram da se sakrijem ispod klupe, pa da mislite da nisam u sali, pa da onda date reč. Pa, gosn Simo što pravite cirkus od Skupštine? Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću. Ja čučnem ispod klupe, sakrijem se. Moramo, građani Srbije, da se krijemo po sali od ovog čoveka da bi dobili reč. Pa ovo nigde na svetu nema! I kažete. imate sva prava, sva prava imamo kad igramo žmurke sa njim“, naveo je Milivojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslanik DS Milivojević je ovako reagovao zbog situacije koja se ranije desila u skupštinskoj sali.

Naime, predsedavajući Orlić je dao reč opozicionom poslaniku Borislavu Novakoviću tek pošto je pomenuti poslanik napustio skupštinsku salu.

Zbog takve situacije, on je bio onemogućen da se obrati parlamentu.

*****

BONUS VIDEO: „Mrak u Srbiji bez slobodnih medija“ – Srđan Milivojević o podršci poslanika opozicije televizijana N1 i Nova S

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare