Srđan Milivojević
Srđan Milivojević

Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević odgovorio je Nebojši Bakarecu iz SNS koji je uputio opoziciji 24.000 poljubaca.

Dok je govorio o poslanicima opozicije, njihovim uvredama na račun poslanika vlasti, Bakarec je svoje izlaganje završio rečima da opoziciji treba dati zagrljaje i poslati 24.000 poljubaca.

Milivojević je nakon toga reagovao i poslao jasnu poruku poslanicima vlasti, te ih podsetio na slučaj poslanice Marije Lukić.

„Nama nudite poljupce… Je l’ znate da ovde sedi Marija Lukić, njoj ste već poslali 20.000 poljubaca zbog kojih su neki od vaših istaknutih članova već u zatvoru“, reagovao je Milivojević na govor poslanika Bakareca.

Time je Milivojević aludirao na slučaj Milutina Jeličića Jutke, koji je osuđen zbog seksualnog uznemiravanja Marije Lukić iz Brusa.

Lukićeva je Osnovnom javnom tužilaštvu u Brusu 8. marta 2018. godine podnela krivičnu prijavu protiv Jeličića, koji joj je za dve godine, dok joj je bio nadređeni na radnom mestu, poslao čak 15.000 SMS poruka lascivnog sadržaja. Nakon dugotrajnog postupka, koji su obeležila brojna odlaganja jer je osuđeni izbegavao da se pojavi, zbog čega je naloženo čak i njegovo privođenje.

Jeličić je nakon toga dobio kaznu zatvora od tri meseca.

Sve informacije sa današnje sednice pratite na lajv blogu na Nova.rs.

Bonus video: Skupština: umesto o državnoj kasi optužbe i uvrede

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar