Danica Grujicic Nis predizborna kampanja
Danica Grujičić na skupu u niškom Narodnom pozorištu Foto:TANJUG/ INFO CENTAR SNS

Prva na listi "Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve" za predstojeće parlamentarne izbore Danica Grujičić rekla je na skupu u niškom Narodnom pozorištu da je osetila veliku potrebu da javno istupi i podrži razvoj Srbije, saopšteno je iz Srpske napredne stranke.

Ona je istakla da se ne bavi politikom, već da je tu zato što želi da podrži „sve ono što je urađeno u zdravstvu“ – zbog svih ulaganja, izgrađenih novih bolnica, vraćanja dostojanstva zdravstvenom radniku, mladih kolega koji danas mogu da ostanu u svojoj državi, pacijenata, gama noža, linearnih akceleratora, magneta, radio-hirurške mašine i zato što se „nikada ovoliko nije ulagalo u zdravstvo“.

„Moja velika želja je, naglasila je ona, da se izgradi jedan potpuno novi centar za onkologiju koji će biti najsavremeniji u ovom delu Evrope, i verujem da ćemo uspeti, jer zajedno možemo sve“, kazala je Grujičić.

Profesor Stojan Radenović rekao je da „koliko god neki ne žele da priznaju sve što je u Srbiji izgrađeno u prethodnih nekoliko godina, jednostavnim sabiranjem dela sve je nedvosmisleno jasno – da je Srbija danas mnogo bolje, lepše mesto za život“.

BONUS VIDEO: Danica Grujičić: Politički apetit pod belim mantilom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar