Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić poručio večeras funkcionerki stranke Dragana Ðilasa, Mariniki Tepić, da će je uvek podsećati koliki je ona politički preletač i koliko je stranaka promenila.

„Znam da vas boli, gospođo Tepić, svaki put kad vam se pomene da ste više puta prelazili u nove političke partije, svaki put kada bi ste procenili da vam u novoj partiji sledi veća korist. Time ste pokazali dve osobine, nelojalnost i koristoljubivost“, saopštio je Grčić.

Znam da vas nervira, navodi, kada vam kažem koliko je tek koristoljubiv vaš šef Ðilas.

„Nervira vas sve to i zato svakodnevno napadate državne kompanije, jer su one dobre samo kada pune džepove vašem šefu, Ðilasu. Pre nedelju dana ste kukali kako će MMF biti ljut na Srbiju zbog EPS-a. Vi ste se usudili da pričate o tome, a trebalo je da pitate Ðilasa, kako je u vreme dok je on vodio državu, MMF pobegao iz Srbije glavom bez obzira“, naveo je Grčić.

Za razliku od tadašnjih dana, istakao je, sada je MMF već sedam godina dobrodošao partner našoj državi i time se ponosimo, jer imamo ozbiljnu i odgovornu vladu – marljivu i štedljivu.

„Ima još toga što vas nervira i stalno ću vas na to podsećati. Poput rezolucija kojima ste hteli ceo naš narod da proglasite genocidnim. U kojoj god stranci da budete, ja ću vam i dalje sve ovo ponavljati”, poručio je Grčić.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić optužila je danas v.d. direktora EPS-a Milorad Grčića da je odgovoran zato što već tri godine ne radi postrojenje za odsumporavanje u Kostolcu i da je to postrojenje uključeno samo na kratko, kako bi izvođači mogli da dokažu da su završili radove.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare