Čović
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Predmet u kom je okrivljeni bio Nebojša Čović sklonilo je "u fioku" beogradsko Treće osnovno tužilaštvo, tvrdi za portal Nova.rs Pavle Grbović, kandidat za predsednika Pokreta slobodnih građana.

Grbović je, u kratkoj prepisci sa redakcijom Nova.rs, ponovio ono što je sinoć rekao u emisiji „Utisak nedelje“, precizirajući da je tužilaštvo na koje je mislio Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu, te da se taj događaj kojem je svedočio desio 2016. godine.

Podsećamo, Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana rekao je prilikom gostovanja u emisiji „Utisak nedelje“ o propustima u radu srpskih tužilaštva, tvrdeći da se i sam uverio u njihovo nepostupanje u pojedinim predmetima.

On je tom prilikom istakao da je i sam video kako se predmet protiv Nebojše Čovića „sklanja u fioku“.

„Znam kako to izgleda, ja sam svojim očima video predmet čoveka, moćnika za neku potpuno bezazlenu stvar koja se stavlja u fioku zato što će možda postati ministar nakon rekonstukcije vlade“,  rekao je Grbović i potom dodao da se radi o Čoviću.

Ovim povodom redakcija Nova.rs kontaktirala je i Treće osnovno tužilaštvo ovim povodom, Ipak, do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor na zahtev za komentar.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar