Pavle Grbović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

"Napadima, rečnikom i podelama na kojima insistira Vuk Jeremić može samo Vučić da bude zadovoljan", rekao je za Nova.rs Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana.

Prema njegovim rečima, višemesečna praksa izopštavanja i nipodaštavanja političkih aktera ne doprinosi jedinstvenom nastupu opozicije.

„Deljenje moralnih lekcija koje su praćene brojnim uvredama u značajnoj meri slabe potencijal opozicije i nikome ne donose nikakvu korist. Takav način ophođenja i vokabular ne pripadaju vrednostima koje bi trebalo da baštini opozicija ovom nakaznom režimu, već pripadaju upravo onima koji godinama ne mogu da obuzdaju svoje radikalske porive i koji su devastirali naše društvo“, kaže on i dodaje da u „podeljenoj Srbiji nemamo pravo da se ponašamo kao vlast nego upravo suprotno“.

Povezane vesti:

„Na svaki napad može se odgovoriti na isti način, ali to ne donosi ništa dobro. Napadima i rečnikom Vuka Jeremića, podelama na kojima insistira, može biti zadovoljan samo Aleksandar Vučić. Ako je cilj smena njegovog režima, onda se tako tom cilju ne doprinosi“, poručuje Grbović.

Podsetimo, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić istakao je danas da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ne bi trebalo da insistira na „gulašu od pregovarača“, navodeći da se sa time ništa neć postići.

„Ako Đilas nastavi da insistira na ‘gulašu od pregovarača’ i da na pregovorima budu i Janko Veselinović, Levica Srbije, Nebojša Zelenović i njegov partner Aleksandar Olenik, da ne govorim o onima koji su izdali ideju bojkota, onda ćemo prepoloviti naše šanse u tom procesu“, naveo je Jeremić, da bi potom nastavio u oštrijem tonu.

„Ako pak nastupimo u čoporu šiljokurana iz svih mogućih stranaka, koji se tamo ukrste sa Đukom, Piljom, i sličnima, onda će to biti galimatijas iz kojeg ne može ništa pametno da izađe“, poručio je Jeremić

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar