Foto: Facebook/Никола Лукач

Gradonačelnik Kikinde i komandant tamošnjeg gradskog Kriznog štaba, Nikola Lukač, poznat po tome što je u septembru posetio prvake u školama bez obavezne zaštitne maske, direktno ugrožavajući tako njihovo zdravlje, nastavio je da krši mere Kriznog štaba. Doduše, ovoga puta van institucija.

I dok većina građana ostaje kod kuće usled epidemioloških mera i lokdauna koji je na snazi, Lukač na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz provoda.

PROČITAJTE JOŠ

Na nalozima Nikole Lukača na društvenim mrežama mogu se videti fotografije koje su objavljene juče, na kojima je pomenuti u poseti vinariji s nekoliko prijatelja, a na njima se može videti višestruko kršenje epidemioloških mera – okupljanje, nenošenje zaštitinih maski, neodržavanje fizičke distance.

Budimo odgovorni. ?

Posted by Kikinda Online News on Friday, November 13, 2020

I dok Kikinda troši novac na kampanju „Budimo odgovorni“, koju plasira kako preko društvenih mreža, tako i u štampanom obliku, a građani moraju da poštuju epidemiološke mere, gradonačelnik i komandant gradskog Kriznog štaba licemerno krši ono što sam propisuje, svesno ugrožavajući kako svoje, tako i zdravlje okoline.

Nova.rs je pokušala da stupi u kontakt s gradonačelnikom Kikinde, ali on nije odgovorao na naše pozive.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare