Vladimir Gajić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Advokat i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke, Vladimir Gajić osvrnuo se za Nova.rs na izjavu poslanika Srbislava Filipovića da su u Predsedništvo došla “četiri praseta da se obračunaju sa lavom Vučićem”, rekvši da on i ne zna ko je poslanik koji je izneo uvrede na njihov račun, te da je jasno da naprednjaci biraju najgore među sobom za poslanike.

Podsetimo, poslanik Srpske napredne Srbislav Filipović, osvrnuo se danas, tokom skupštinskog zasedanja, na nedavni incident u Predsedništvu, ističući da vlast ima posla sa tajkunsko – mafijaškom grupacijom koja koristi performanse za fizičke obračune. On je incident sa Vučićem i predstavnicima Narodne stranke opisao kao susret “četiri praseta s lavom”.

Pročitajte još...

Reagujući na ovu izjavu poslanika Skupštine Srbije, Gajić je rekao je za njega tajna ko je uopšte Srbislav Filipović.

“Ja uopšte ne znam ko je taj Srbislav Filipović. Njemu je vlast omogućila da bude narodni poslanik, jer se SNS potrudila da najgore među sobom izabere za poslanike”, istakao je Gajić da bi potom prokomentarisao ono što je Filipović rekao:

“Na tu njegovu jeftinu priču, s kojom je objasnio da je naš odlazak kod predsednika države, mogu da mu odgovorim samo oni sloganom koji sam ranije patentirao – Alo glupane”, poručio je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare