Sanja Đoković Foto: Facebook

Sekretarka Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku, Sanja Đoković vozi službeno vozilo Gradske uprave, što je klasična zloupotreba, tvrdi za Nova.rs Pavle Jelesijević, građanski aktivista.

„Jutros sam imao obaveze po gradu i otišao da se parkiram na parkingu iza zgrade opštine. U tom momentu sam zapazio Sanju Đoković kako izlazi iz automobila marke ‘škoda fabia’ koje je vlasništvo Gradske uprave. Ona kao stranački funkcioner nema pravo da upravlja tim automobilom“, kaže on.

Pavle Jelesijević Foto: Privatna arhiva

Prema njegovim rečima, sekretarka SNS je, videvši da je on snima, pobegla.

„Da se nije ogrešila o zakon verovatno bi došlo do polemike sa mnom. Ovo je klasičan primer naprednjačke bahatosti i bezobzirnosti, jer oni znaju da im niko ne može ništa. Dakle, njima na crtu ne sme da izađe ni policija, ni inspekcijske službe i ponašaju se kao da je Čačak njihova lična prćija“, istakao je on dodajući i da je ona polaznica SNS Akademije mladih lidera.

Potpredsednica Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku, Violeta Marković istog je stava kao i Jelesijević. Ona za Nova.rs ističe da je u pitanju klasična zloupotreba javnih resursa.

Violeta Marinković Foto: Ljubica Sokić

„Ukoliko ona nije radno angažovana u Gradskoj upravi apsolutno nije imala pravo da upravlja tim vozilom. Naprednjaci su od naroda oteli i gradska, i državna dobra, a sekretarka SNS treba da odgovara za taj svoj postupak“, izričita je Marković.

Nova.rs je pokušala da stupi u kontakt i sa Sanjom Đoković, ali nam je u Gradskom odboru SNS, nakon predstavljanja spuštena slušalica. Pozvali smo i predsednika Gradskog odbora naprednjaka, koji je ujedno i gradonačelnik Čačka, Miluna Todorovića da nam prokomentariše ovu situaciju, ali ni on nije odgovarao na naše pozive.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar