Protest Srbija protiv nasilja Ulica kneza Miloša šetnja Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Večerašnjem protestu "Srbija protiv nasilja" prisustvuje i uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović.

Reporter portala Nova.rs uslikao je Aleksandra Obradovića ispred Skupštine Srbije na Trgu Nikole Pašića.

Inače, više desetina hiljada ljudi okupio se večeras ispred Skupštine Srbije, nakon čega su krenuli u pravcu Gazele, koja je blokirana.

Početak kolone je već blokirao Gazelu i stigao do Sava centra, a kraj kolone još uvek se nalazi ispred Skupštine Srbije.

Aleksandar Obradović Protest Srbija protiv nasilja Foto:Nova.rs

Podsetimo, radnik „Krušika“ Aleksandar Obradović je pre nekoliko godina medijima dostavljao informacije o mogućim malverzacijama u poslovima sa izvozom oružja, a koje su se dovodile u vezu sa ocem tadašnjeg ministra Nebojše Stefanovića.

Od tada se život Obradovića u korenu se promenio – u tabloidima progranjan, na poslu suspendovan, sa platom od oko 15.000 dinara… Istraga, koja se vodi samo protiv njega, već godinu dana je u „završnoj fazi“.

Uzbunjivač Aleksandar Obradović je uhapšen gotovo u tajnosti, uz muk i ćutanje njegovih kolega, koje su bile prisutne kada su „upali“ pripadnici BIA. O njegovom hapšenju javnost je bila obaveštena tek posle 20-tak dana, nakon što je o tome pisao NIN.

Taj nedeljnik je objavio da je uhapšena osoba koja je medijima dostavila informacije da je otac tadašnjeg ministra policije Branko Stefanović umešan u trgovinu oružjem, o čemu je prethodno pisao međunarodni portal Arms voč.

Sve o današnjem protestu „Srbija protiv nasilja“ čitajte u našem lajv blogu.

BONUS VIDEO – Žandarmerija iz Novog Sada na putu za Beograd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar