Željko Mitrović i Boško Obradović Foto:Nemanja Jovanović/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/DS

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović reagovao je na poziv Boška Obradovića na puč na Tviteru uz salvu uvreda na račun lidera Dveri.

Neprimerena izjava lidera Dveri Boška Obradovića kojom je pozvao vojsku i policiju da preuzmu vlast i zaštite Srbiju od migranata pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Tim povodom  jednako neprimereno reagovao je i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović koji je u svom, dobro poznatom, maniru odgovorio Obradoviću na tvit.

„Ova Đilasova fašistička buzdovančina Boškić, bez da zna bilo šta o srpskoj politici prema migrantskoj krizi, poziva vojsku i policiju da uhapsi Vučiča. Možda ja ne razumem, ali ako ovo nije posao za tužioca i ako ovo nije narušavanje ustavnog poretka, onda sam ja mnogo glup!“, napisao je Mitrović.

Obradović je potom poručio da sve veći broj članova i birača SNS podržava novu migrantsku politiku Dveri, te da ne može da razume da je Srbija jedina zemlja na balkanskoj ruti koja drži otvorene granice za ilegalni ulazak migranata.

„To vi objasnite građanima. A da ćete biti uhapšeni – to nema sumnje“, izjavio je Obradović.

Na ovu Obradovićevu poruku, Mitrović nije ostao dužan, već je napisao da je siguran kako bi lider Dveri streljao na granici sve migrante.

„Zaboravio je Boškić Srbe na traktorima i da su i Srbi bili migranti pre manje od dvadeset godina. Neće niko ugroziti državu Srbiju ni njene građane, ali nije loše ponekad razumeti i tuđu nevolju i bar probati biti čovek“, istakao je vlasnik televizije Pink.

Rasprava je završena Obradovićevim pitanjem:

„Zašto ekonomski migranti, koji samo žele bolji život na Zapadu, ne pokažu svoja lična dokumenta i ne saopšte svoj identitet tražeći azil? O čemu se tu radi? Šta kriju? Кo su ti vojno sposobni muškarci od 18-30 godina? Zanemariti bezbednost svojih građana je zločin“, smatra lider Dveri.