Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je u Skupštini grada predstavio nov sistem naplate karata u gradskom prevozu i tom prilikom demonstrirao sraman način ophođenja prema zaposlenima u njegovom kabinetu.

Tokom Šapićevog obraćanja medijima, došlo je do tehničkih problema prilikom puštanja prezentacije.

Na to je Šapić reagovao na neprimeren način, ponižavajući svog zaposlenog.

„Sad vi vidite kako je meni. Treba da spreme jednu prezentaciju i samo da prebacuje i ni to ne ide. Pod pritiskom su velikim psihološkim. Od vas… Živi ljudi, znam. Pa i ja sam živ čovek. A onda da li sam rekao Nambija ili Namibija, poumiraše svi od smeha. A? Evo ga ovaj ovde, ne može da pogodi koje ovo da takne. I kao jadan, pusti, živ čovek…Šta sam ja? Robot? Mašina? Dobro, navikao sam. Nema vez“, rekao je Šapić i nastavio:

Hoće li sad da radi? Možda. Da znate samo, u životu kad god vas neko nešto pita, vi kažite možda. Ne možete da pogrešite 100 posto ništa. Hoće da radi ovo? Možda.

Podsetimo, gradonačelnik Beograda je predstavio danas nov sistem funkcionisanja gradskog prevoza, a kako je rekao, u budućnosti će biti ukinuti kontrolori. On je objasnio i da će grad jednostrano raskinuti ugovor sa „Kentkartom“, kao i da je „validator bio laž“.

Uvodi se i nov sistem karata.

BONUS VIDEO: Šapić o novim cenama karata za prevoz

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare