U prvom intervjuu koji je dao za jedan srpski medij po stupanju na novu dužnost, premijer Crne Gore, Dritan Abazović, ispričao šta je bio razlog njegove iznenadne posete Beogradu i o čemu je pričao sa patrijarhom Porfirijem.

Jedini premijer iz redova Evropskih zelenih, kako saradnici neretko vole da opišu Abazovića, za naš dnevni list govorio je o optužbama da je „oživeo DPS”, odnosima sa dojučerašnjim partnerima, Aleksom Bečićem i Zdravkom Krivokapićem, ali i o, za mnoge, iznenadnoj poseti Beogradu i sastanku sa patrijarhom Porfirijem.

Pročitajte još...

Imao sam samo ljudsku potrebu da u jednom, vrlo otvorenom i prijatnom razgovoru sa patrijarhom, objasnim da lično nemam loše namere, naprotiv“, rekao je, između ostalog, Abazović. u intervjuu listu „Nova“. 

O čemu je još premijer Crne Gore pričao sa patrijarhom, kakve je utiske poneo nakon sastanka u Beogradu, kakve odnose ima sa vlastima u Srbiji, kao i zbog čega smatra da bi za aktuelnog predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića, bilo dobro da ode u političku penziju po isteku mandata, pročitajte u vikend izdanju dnevnog lista „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar