Pančevački most
Foto: Tamara Marković/Nova.rs

Gradska organizacija Dveri Beograd danas je javno postavila pitanje direktoru javnog preduzeća "Putevi Srbije" Zoranu Drobnjaku na osnovu kojih studija i projekata je utvrdio koja bi bila cena rekonstrukcije mosta 'Pančevca' i pozvala ga da te informacije podeli sa stručnom javnošću i građanima.

„U svim dosadašnjim javnim nastupima predstavnici vlasti su najavljivali rekonstrukciju ovog mosta, dok se sada najavljuje izgradnja novog, za koji se, po već ustaljenom receptu njegovog gazde Vučića, već zna cena i bez projekta, tendera i ugovora. To je već dovoljno da probudi sumnju da se već unapred znaju i izvođači i provizija koju dobijaju promoteri i realizatori ove ideje“, navodi u saopštenju beogrdska organizacija Dveri.

Pokret Dveri upozorava „Drobnjaka i družinu da se prema državnoj imovini i budžetu moraju domaćinski odnositi“ i da odluke o potrebi i načinu sanacije mosta „prepuste stručnjacima odgovarajućih instituta i fakulteta, umesto pitomcima SNS akademije“.

„Takođe ih upozoravamo da ćemo sva njihova dela i nedela temeljno istražiti i da će za njih odgovarati“, poručila je Gradska organizacija Dveri Beograd.

BONUS VIDEO: Pančevački most

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar