Foto: Promo

Gradska organizacija Dveri u Čačku je danas saopštila da je član Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku R.M. vređao Bratislava Simovića, člana Dveri i prvog na izbornoj listi te stranke na lokalnim izborima,i pretio da će da pobije njegovu porodicu.

U sopštenju se navodi da je R.M. pijan prošle noći ;došao ispred kuće Simovića u selu Baluga i „pretio porodici da će da ih pobije“, nazivajući ih „ustašama“ i „lopovima“.

Dveri su pitale zašto policija nije reagovala iako je taj slučaj prijavljen i ocenile da to da se „bilo kome dolazi ispred porodične kuće usred noći i preti, vodi ovaj grad u veoma opasnom pravcu koji, sigurni smo, niko normalan ne želi“.

„Ne sumnjamo da će policija u Čačku brzo reagovati u potrazi za piscima grafita na Ekonomskoj školi (s pretnjom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću) i razbijačima stakla na ulaznim vratima prostorija SNS, izuzev ako to nisu uradili sami aktivisti SNS da bi sve to pripisali opoziciji, uoči (današnjeg) dolaska ‘Vrhovnog Vođe’ u Čačak“ – piše u saopštenju Dveri.

Na zidu srednje Ekonomske škole u Čačku juče je bio ispisan grafiti „Smrt izdajnicima, Vučiću i Milunu“ – gradonačelniku Todoroviću.

Danas je u Čačku skup SNS u Košarkaškoj hali „Borac“ gde je najavljen govor Vučića.

BONUS VIDEO: Boško se vraća kući: „Čačani znaju ko su Dveri, naše porodice i biografije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare