Foto: N1

"Sram bilo vas i nju kakvim se manipulacijama služite", naveo je Vladimir Đukanović, advokat i poslanik SNS, odgovarajući na pitanje Nova.rs da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pripravnik kod njega.

Podsećamo, profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić napisala je na sajtu Peščanik da je do nje nedavno došla kopija spiska advokatskih pripravnika volontera pri advokatskoj komori Beograda, na kom je pod rednim broj 33 pisalo Vučić A. Aleksandar diplomirani pravnik iz Beograda na pripravničkoj vežbi kod advokata Vladimira Đukanovića.

Ona je navela da je na veb stranici Advokatske komore Beograd naišla na podatak da je Upravni odbor Komore, na sednici od 7. decembra 2020. godine, doneo odluku da se zapisnici sednica tog tela objavljuju. Međutim, poslednji objavljeni zapisnik je od 5. novembra 2020. godine i u njemu nema odluke slične spisku.

Vodinelić je dodala da bi volela da pomenuti spisak na kom se nalazi Vučić nije autentičan.

U nameri da proverimo da li je predsednik Srbije zaista pripravnik, pitali smo Vladimira Đukanovića, ali on je, očigledno demantujući te navode, izneo niz uvreda.

„Sram bilo vas i nju kakvim se manipulacijama služite. Njena sramota je posebno velika, jer je profesor. Jadno“, naveo je Đukanović.

Na naše navode da takav rečnik ne razumemo i da smo samo postavili pitanje, poslanik SNS je odgovorio:

„Pozdravite onoga ko vam je rekao da to pitanje postavite i koje smislio tu laž“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare