Foto:Vesna Lalić

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da njene članove neće obeshrabriti propagandna kampanja provladinih medija protiv njenih funkcionera koja je pokrenuta posle, kako se navodi, neuspešnog pokušaja vlasti da tu stranku preotme.

„Režim Aleksandra Vučića još jednom se pokazuje u pravom licu provlačeći člana DS kroz najgore medijsko blato, samo sa jednim ciljem – urušavanje ugleda DS – nakon neuspešnog pokušaja da je preotme. Na naslovnim stranicama tabloida možemo da vidimo suštinski razlog zašto je rejting Srbije tokom poslednjih sedam godina opao za čak 30 mesta kada su medijske slobode u pitanju“, navodi se u saopštenju.

DS je dodala da su to poznate metode Srpske napredne stranke koja u svojim medijima presudjuje ljudima, nadajući se tako da će obeshrabriti i njih i sve druge koji pomisle da se oglase.

„Način održavanja na vlasti ovog kriminalnog režima počiva na propagandnoj mašineriji koja je sada na raspolaganju bivšim funkcionerima i bivšim članovima koji pokušavaju da DS stave u funkciju režima. Članove i članice DS ne može i neće obeshrabriti propagandna mašinerija kriminalnog režima. Demokrate će uvek biti tu za sve koji se osećaju proganjani od strane vlasti, pružiće neophodnu podršku i (pravnu) zaštitu“, dodaje se.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar