DS ispred RTS-a: Aleksandar Vučić je šef mafije

Politika 01. avg. 202121:49 > 21:50
Podeli:
Foto: Demokratska stranka

Članovi Demokratske stranke (DS) su večeras ispred zgrade RTS-a, gde je gostovao predsednik Srbije Aleksandr Vučić, razvili transparent "Aleksandar Vučić – šef mafije", saopštila je DS.

Ta stranka je u saopštenju navela da su želeli da Vučiću „postave nekoliko važnih pitanja u vezi sa njegovom umešanošću u organizovani kriminal“, a za koja su znali da ga, kako su ukazali, „novinari RTS-a neće pitati u programu, iako bi trebali“.

Povezane vesti:

Portparolka DS Alisa Kockar je upitala predsednika „kakve je sve usluge tražio od Veljka Belivuka“ za koga je navela da je član SNS, te zapitala Vučića i da li su „obojica prisluškivani“.

„Šta znate o Jovanjici, o učešću Belivukovog kriminalnog klana u rušenju pod fantomkama u Savamali ili oružju pronađenom u Jaijincima i navodnim pokušajem atentata na Vas?“, zapitala je Kockar.

Ona je upitala Vučiča i „Ko je ove kriminalce tajno pratio i nadzirao dok su potencijalne žrtve dovodili u Ritopek, ne pokušavajući da spreči likvidacije i zbog čega?“

„Ko je pripadnike Belivukovog klana angažovao da obezbeđuju Vašu inauguraciju? Ko im je dao policijske značke i naložio im da suzbijaju proteste i izazovu nasilje na protestima u julu prošle godine?“, pitala je kockar, navodi se u saopštenju.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar