Ana Branbić u Leskovcu, predizorna kampanja SNS-a Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

"Izjava premijerke u tehničkom mandatu Ane Brnabić da Srbija može da pobedi krizu samo ako građani pokažu odgovornost, tako što će gasiti sijalice za sobom, uz opasku da nemaju osećaj koliko je struja u Srbiji jeftina i kao primer navela da je svojevremeno “odvrtala sijalicu na lusteru kako bi uštedela struju” - predstavlja vrhunac drskosti, besčašća, cinizma i ponižavanja sopstvenog naroda sa pozicije političke moći", navode iz sindikata "Sloga".

Oni ističu da upravo Ana Brnabić treba da snosi odgvornost jer od juna 2017. „pokazuje punu nekompetentnost i nestručnost na mestu predsednice Vlade“.

„Da je bila kompetentna i da je radila svoj posao umesto što je bila isključivo partijski servilna, verujemo da bi na vreme shvatila da Elektroprivreda Srbije (EPS) nije ‘Pečenjera kraj druma’ i verovatno ne bi bilo ni havarije u Obrenovcu zbog loženja blata umesto uglja i niza drugih afera koje su potresale energetski sektor“, navode iz „Sloge“.

PROČITAJTE JOŠ

Oni podvlače da građani Srbije gase sijalice svakoga dana i tko na duže vreme, kao i da ne potrebe da ih na to podseća premijerka.

„Svake godine zbog partokratije, korupcije i siromaštva državu napusti skoro 100 000 ljudi u nadi za boljim životom, uz poznatu izreku: ‘Ko izađe iz Srbije poslednji, nek ugasi svetlo za sobom!’, zaključuje se u saopštenju.

Podsetimo, premijerka Srbije Ana Branbić, izjavila je da bi građani pre izlaska iz svake prostorije trebalo da gase sijalice, jer će na taj način doprineti uštedi.

BONUS VIDEO: Zašto Ani Brnabić zuji u glavi?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare